foradia subscriutegrat

II Lliga de Debats Secundària i Batxillerat de la Xarxa d’Universitats

L'IES de Muro es va classificar per a la final després de resultar vencedor de la fase provincial de la Lliga de Debat, celebrada a Alacant • Sara Romero Orts, alumna de l’IES Serra Mariola de Muro ha estat guardonada amb el premi a la millor oradora en la fase final.

lligadebatLa Lliga de Debat està organitzada per totes les universitats públiques valencianes, balears i catalanes, integrades en la Xarxa Lluís Vives i per Escola Valenciana. Pel que respecta a l’equip de l’IES de Muro es va classificar per a la final després de resultar vencedor de la fase provincial, celebrada a Alacant. Des de l’organització s’ha destacat el gran nombre d’equips participants, entre totes les fases provincials, que han estat en més d’un centenar.

Sara Romero Orts, alumna de l’IES Serra Mariola de Muro, ha estat guardonada amb el premi a la millor oradora en la fase final de la II Lliga de Debats de Secundària i Batxillerat de la Xarxa d’Universitats Vives celebrada a la seu de la Universitat Oberta de Catalunya en Salt (Girona).

Els membres de l’equip de l’IES Serra de Mariola són estudiants de 1r de Batxiller: Estefania Pascual, Mauro Tortosa, Elisa Albiñana, Sara Blanquer i Sara Romero. En aquest sentit, el balanç ha sigut molt positiu, ja que aquest centre ha presentat enguany un equip que ha treballat de valent, investigant, buscant dades, aportant idees per a la recerca d’una línia argumentativa sòlida i eficaç amb la qual debatre i refutar arguments contraris. Un treball que ha estat possible amb l’aportació col·laborativa de tots els membres, inclòs el suplent Josep Peñarocha amb el qual l’IES serra Mariola guanyà la final de la fase local a Alacant.


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *