foradia pressupostparticipatiualcoi

La Coordinadora presenta ‘Ovidi i els músics en valencià’

• La guia didàctica forma part de les activitats emmarcades en les Trobades d’Escoles Valencianes que seran en abril a Muro • Durant els mesos d’octubre i novembre tendra lloc també el VII Encontre d’ensenyaments de l’alcoià i el comtat • Amb motiu del 9 d’octubre s’ha presentat hui l’espectacle ‘Rondaballs’ d’Almudena Francés

Presentació Muro

Presentació del treball de la Coordinadora ‘Ovidi i els músics en valencià’ a Muro./

La Coordinadora pel Valencià ha presentat el seu treball divulgatiu titulat ‘Ovidi i els músics en valencià’.

Es tracta d’una activitat emmarcada en les activitats prèvies a les Trobades d’Escoles Valencianes, que enguany tindran lloc en abril a Muro.

El treball ha estat desenvolupat per la periodista Esther Vizcarra i per Jaume Esteve. ‘Ovidi i els músics en valencià’ és una guia didàctica i un CD interactiu amb activitats i enllaços per a treballar la música en primària i secundària.

Els assistents van gaudir d’un concert de l’artista alcoià Jordi Gil, acompanyat en l’acordió per Josep Pons. Entre les cançons, del disc Sirena de la llibertat, hi hagué una versió inèdita composta per Jordi Gil a partir d’un poema d’Ovidi Montllor.

Cal recordar que la Coordinadora ha organitzat també durant els mesos d’octubre i novembre multitud d’activitats en el seu VII Encontre d’Ensenyants de l’Alcoià i el Comtat. El proper encontre tendra lloc el dimecres 14 d’octubre, en el qual tindran lloc les següent xerrades: ‘Projecte Sòls’. ‘Que ens diu la toponimia’, ‘Alcoi als ulls, una gimcana fotográfica pel patrimoni d’Alcoi’ i ‘ Etwinning’.

9 d’octubre

La Coordinadora de l’Alcoià i el Comtat ha presentat hui 8 d’octubre l’espectacle d’Almudena Francés ‘Rondaballs’. Una obra innovadora que combina les rondalles i el ball participatiu. La contacontes Almudena Francés acompanyada del músic Lluc Llorens, en una hora d’espectacle aconsegueixen atraure l’atenció dels xiquets amb un espectacle que comença amb la narració d’una rondalla i acaba fent participar els xiquets en una dansa col·lectiva.

En aquesta primera presentació a Alcoi, per motius d’espai, hi han participat els alumnes del segon cicle de primària del Miguel Hernàndez, del Romeral i de l’Associació Asociación para la Integración del Niño.

Font: Mireia Pascual./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *