foradia pressupostparticipatiualcoi

Lionel Grau molt content amb la trajectoria de l’Enrile PAS Alcoi

Satisfet és de la magnífica temporada que està fent l’Enrile Pass Alcoi, conjunt del qual Lionel es President d’Honor; i confia que l’altre conjunt del seu cor, l’Alcoyano, acabe finalment per andarejar la seua marxa

Patin

Magnífica temporada que està fent l’Enrile Pass Alcoi./lesmuntanyes.com

Hem tingut l’ocasió de compartir bons moments amb Lionel Grau, primer al Restaurant La Fusteria de Cocentaina, i després vivint amb ell els dos últims enfrontaments davant el tot poderós F.C. Barcelona d’hockei patins; conjunt al qual l’empresari alcoià descriu com el millor equip del món.

El President d’honor de L’Enrile, està molt satisfet de la que considera la millor temporada del conjunt d’Alcoi a la OK Lliga. També confia que l’altre conjunt del seu cor, l’Alcoyano, acabe finalment per andarejar la seua marxa.

lionel llegint el gratis

Lionel lector d’El Gratis./

Lionel Grau ens va donar l’oportunitat d’entrevistar tot just quan l’Alcoyano estava a punt de medir se al Athlètic Club de Bilbao, precisament un dels dos conjunts que han arribat a la final de la Copa del Rei.

Lionel va estar present als dos partits, i com molts aficionats de l’Alcoyano, va lamentar les ocasions perdudes pel conjunt entrenat aleshores per Óscar Cano al Collao, on a punt va estar el conjunt de la moral de donar la sorpresa. En Bilbao, Lionel amb la seua família va gaudir d’un viatge esportiu i d’oci molt interessant.

Respecte a la trajectòria en lliga del Alcoyano i l’eliminatòria copera, Lionel comentava: “Quina llàstima que després de nadal, l’Alcoyano s’ha vingut abaix; tenim opcions d’arribar al play off, però estarà difícil; tot depén de cometre pocs errors, d’ací a final de temporada”.

De el que es mostrava satisfet és de la magnífica temporada que està fent l’Enrile Pass Alcoi, conjunt del qual Lionel es President d’Honor, ressaltant el magnífic paper que jugadors estan fent tant a la OK Lliga com a la Copa. “Estem davant el millor Patín de la història, en Blanes vam donar una imatge fantàstica, i el Barça va acabar demanant l’hora; Ara bé, els catalans han demostrat en la seua visita a Alcoi, que són el millor conjunt del món; i els alcoians hem d’estar molt contents de poder viure aquests partits a la nostra ciutat”.

lionel a la fusteria

Lionel va disfrutar del lloc de l’entrevista./

Lionel no pert mai el seu bon humor, i al ratet que vam compartir taula a La Fusteria de Cocentaina, on va reconéixer que va dinar francament bé, no parava de dir-nos als companys de la redacció…“xiquets hem de pegar canya” i és que l’empresari alcoià als seus 77 anys, continua estant molt fort.


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *