foradia subscriutegrat

Presentació del llibre d’Ovidi Montllor de Jordi Tormo

El Teatre Principal acull el pròxim dijous 9 d’abril la presentació del llibre d’Ovidi Montllor. Un obrer de la paraula. L’entrada és gratuïta fins a cobrir l’aforament.

llibreovidiLa presentació del llibre Ovidi Montllor. Un obrer de la paraula de Jordi Tormo tindrà lloc al Teatre Principal aquest dijous 9 d’abril. En l’acte estarán acompanyant a l’autor els cantants, poetes i actors Feliu Ventura, Xavi Sarrià (Obrint Pas), Paco Muñoz, Jordi Gil, Miquel Cruz, Juli Cantó, Rosanna Espinós, Pau Miquel Soler i Batà, que cantaran i recitaran a l’Ovidi amb motiu de la presentació del llibre. La presentació anirà a càrrec de Sandra Obiol i Neus Agulló.

Ovidi Montllor. Un obrer de la paraula, publicat per Sembra Llibres, s’endinsa en la vida i obra d’Ovidi Montllor per mostrar-nos la seva vessant més emotiva. L’Ovidi fou un obrer de la cultura però, sobretot, fou un treballador apassionat i incansable de les paraules. Amb fotografies i poemes inèdits, aquest llibre ens descobreix aspectes fins ara poc coneguts com ara la seva faceta de poeta, però també la seva relació personal amb creadors com Vicent Andrés Estellés.

El llibre és el resultat del treball en diferents àmbits en què s’ha implicat Jordi Tormo (Alcoi, 1979) els darrers anys per recuperar la figura d’Ovidi Montllor. En concret, aquest volum és fruit de la recerca sobre la seva poesia que ha dut a terme en l’Arxiu Ovidi Montllor del mas del Sopalmo, la casa d’Antoni Miró, així com en entrevistes en profunditat amb amics i familiars, recuperant 400 poemes, dels quals se’n publiquen 50 en el llibre, fins ara inèdits. El resultat és un petit tresor ple de versos i fotografies que ens descobreixen el seu vessant més emotiu: el de treballador apassionat de la paraula.

L’entrada és gratuïta fins a cobrir l’aforament del Teatre Principal.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *