foradia cdturisme

Contarelles i camins: ruta Ovidi Montllor

• La Coordinadora de l'Alcoià i Comtat pel Valencià ha organitzat la ruta Ovidi Montllor per celebrar la sisena edició de “Contarelles i camins” • Amb aquesta activitat es pretén lligar la literatura amb el paisatge, i difuminar les fronteres de l'espai íntim de les llegendes amb l'espai real.

La Coordinadora de l’Alcoià i Comtat pel Valencià ha organitzat la ruta Ovidi Montllor per celebrar la sisena edició de “Contarelles i camins”, una iniciativa que aplega un bon nombre d’entitats de les comarques del País Valencià amb la intenció de fer país i conéixer més de prop la riquesa cultural que tenim al nostre abast.

L’excursió consistirà en una visita a Alcoi, que tindrà lloc el proper dissabte 10 de març a les 11,30 hores. El punt de trobada serà l’escultura d’Ovidi Montllor a Alcoi, al Viaducte.

La ruta Ovidi Montllor, al matí, estarà guiada per Jordi Tormo, autor del llibre “Ovidi Montllor. Un obrer de la paraula”. A la vesprada, després del dinar, es durà a terme una ruta modernista seguint el llibre “Els lluitadors” de Francesc Gisbert. Per a acabar la jornada hi ha la possibilitat d’assistir a la representació “Homenatge a Teresa” a càrrec de la companyia La Dependent a l’Orxa a les 20 hores.

Aquesta és la sisena edició d’aquesta activitat, amb la qual es pretén lligar la literatura amb el paisatge, i difuminar les fronteres de l’espai íntim de les llegendes amb l’espai real.

L’acte ha comptat amb la implicació d’associacions com la Coordinadora per la llengua Terres del Vinalopó, l’Ateneu Cultural Republicà de Petrer, la Coordinadora d’Escoles d’Ensenyament en Valencià La Costera, la Coordinadora Comarcal per l’Ensenyament en Valencià de la Marina Baixa, la Coordinadora Comarcal per l’Ensenyament en Valencià de la Marina Alta, la Cívica, Escola Valenciana, El Teix d’Ibi, l’Associació Cultural l’Antina de Santa Pola, el Raig de Crevillent, el Rogle de Novelda i l’Ajuntament de l’Orxa.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *