foradia ivace

Compromís i PP no aproven els pressupostos municipals 2015

El Partit Popular i Compromís (amb 9 i 5 vots) s’han negat a aprovar-los enfront del PSOE i EU (7 i 2 vots)

pleno ajuntament 1

El ple de L’ajuntament ha votat ‘no’ a l’aprovació dels pressupostos del 2015. El Partit Popular i Compromís (amb 9 i 5 vots) s’han negat a aprovar-los enfront del PSOE i EU (7 i 2 vots).

La portaveu d’EU, Estefania Blanes, s’ha referit a la decisió de no aprovar els documents per part de Compromís i del Partit Popular, d’una “estratègia política i partidista”, ja que “han decidit abans de començar el debat i sense presentar propostes alternatives”. A més, ha afegit que si no els aproven el que estaran fent és, a més de “tirar a la brossa tot l’esforç realitzat”, hipotecar el futur del pròxim govern”.

Per la seua part, David Abad, portaveu de Compromís, ha dit que no li pareix “raonable ni responsable” aprovar ara uns pressupostos, contingut dels quals ha restat importància, que haurien d’haver sigut presentats en desembre del 2014. Aquest retràs, ha continuat, ha sigut segons la formació un acte “electoralista”.

El portaveu del PP, Fernando Pastor, en la mateixa línia, ha manifestat que el govern “ha tingut temps de sobra per a presentar un projecte il·lusionant” i que si no s’aproven li sembla que no pasarà res. A més ha afegit que es tracta d’un “document que no contempla cap projecte il·lusionant ni d’imperiosa necessitat; un document pla, igual que la legislatura”.

L’Alcalde, Toni Francés, ha reivindicat que els pressupostos estan inserts en una línia de treball que va començar en 2011” i que estan enfocats principalment a “projectes i ajudes socials així com a projectes econòmics”. A més, ha acusat al PP de no voler el progrés d’Alcoi i a Compromís d’haver tingut una actitud al respecte immobilista pel fet de portar “6 mesos sense presentar propostes”.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *