lasarga ajualcoipresuparticipa

Conferència ‘La veritat sobre Veneçuela’ a càrrec de Javier Couso

Al Club d'Amics de la Unesco d'Alcoi el proper dijous 16 d'abril, 19.30h • Javier Couso (Ferrol, 1968) ha estat de visita en països com Cuba, Colòmbia, Mèxic, El Salvador o Veneçuela

imageAl Club d’Amics de la Unesco d’Alcoi el proper dijous 16 d’abril, 19.30h,  conferència sobre “La veritat sobre Veneçuela Guerra Mediàtica” a càrrec de Javier Couso Eurodiputat de Izquierda Unida, i Mario Isea Bohórquez Ambaixador de Veneçuela; presenta l’acte Sergi Rodríguez Coordinador local Esquerra Unida Alcoi.

Javier Cojavier cousouso (Ferrol, 1968) ha estat de visita en països com Cuba, Colòmbia, Mèxic, El Salvador o Veneçuela, com a eurodiputat per Esquerra Unida i vicepresident de la Comissió d’Afers exteriors del Parlament Europeu.

 

En un moment d’assetjament que està sofrint Veneçuela, per les mesures coercitives unilaterals imposades per Estats Units, pels intents permanents de propiciar un cop d’estat al marge de la constitució i pel vergonyós tractament dels mitjans de comunicació, visita Alcoi l’ambaixador de Veneçuela en Espanya Mario Isea Bohórquez, per donar a conèixer la veritat del poble de Veneçuela.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *