foradia subscriutegrat

La Glòria Infantil celebra amb èxit a pesar de la pluja

La Glòria Infantil, la tradicional desfilada de xiquets es va celebrar segons el previst i es lliurava de la presència de la pluja. La jornada va tancar amb la mascletada en la Plaça d'Espanya.

gloriainfantil

El passat diumenge 12 d’abril va tindre lloc la Glòria Infantil, altre dels actes que, junt la ja celebrada Glòria de majors, anuncien la proximitat de les pròximes festes de Moros i Cristians 2015. L’acte es va disputar segons el previst i la petita presència de la pluja no ha fet perillar la seva celebració.

Nicolàs Cano, Sergent Moro Infantil de la Filà Muntanyesos, iniciava a les 12 hores la tradicional desfilada dels moros, acompanyada per ’Aitana’ de Tomás Olcina Ribes, interpretada per la Corporació Musical Primitiva. Seguidament, Carles Cloquell, Sergent Infantil Cristià de la Filà Vascos, començava la desfilada cristiana que avançava carrer avall amb ‘Primavera’ d’Antonio Gisbert, interpretada per la Societat Musical Nova d’Alcoi.

La jornada va tancar amb la mascletada en la Plaça d’Espanya, a forma de cloenda.


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *