foradia subscriutegrat

Wifi gratuït a la Glorieta d’Alcoi

Només cal donar-se d’alta com a usuari per disposar d’un codi • L’accés també permet utilitzar la xarxa inalàmbrica d’internet a l’Àgora, el Centre Cervantes Jove o l’Ajuntament, entre d’altres dependències municipals.

wifiglorieta

Des d’aquesta mateixa setmana ha començat a prestar servei la zona wifi gratuïta de la Glorieta, que permetrà a qualsevol persona disposar d’una connexió a internet des del seu telèfon, tauleta o portàtil, simplement donant-se d’alta gratuïtament a les biblioteques municipals, l’Àgora o l’oficina d’informació de l’Ajuntament del carrer Sant Llorenç.

Aquesta és la primera zona de wifi gratuït que posa en marxa la Regidoria d’Empresa, Formació i Innovació, mitjançant la Càtedra Smart City. En unes setmanes, també hi haurà xarxa gratuïta disponible al passeig de Cervantes, i s’està estudiant oferir el servei més avant a altres zones verdes de la ciutat.

Aquest és un servei molt demandat que per fi s’ha pogut posar en funcionament gràcies a la col·laboració amb el Campus d’Alcoi de la UPV en el marc de la Càtedra Smart City, el regidor Manolo Gomicia destacava que “des de hui, és una mica més fàcil accedir a internet”, i a més seguiran treballant per a ampliar les possibilitats d’accés a la xarxa de la ciutadania”.

Per accedir a la xarxa, simplement s’ha de sol·licitar el codi personal a les esmentades dependències municipals. És el mateix codi que permet l’accés a la xarxa wifi de les biblioteques, de forma que els usuaris que ja disposen d’aquest accés, no necessiten demanar un nou codi: ja poden accedir també al wifi gratuït. Cal recordar que l’accés també permet utilitzar la xarxa inalàmbrica d’internet a l’Àgora, el Centre Cervantes Jove o l’Ajuntament, entre d’altres dependències municipals.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *