foradia subscriutegrat

Esquerra Unida presenta els candidats a Muro

En L'acte van participar l'alcaldable Francesc Valls i els candidats per Alacant a les Corts Esther López i Paco Agulló • Francesc Valls candidat a l'alcaldia d'Esquerra Unida a Muro, frenar "l'immobilisme total " que, segons ell, ha caracteritzat la gestió de l'actual equip de govern

esquerra unida muro

Esquerra Unida ha presentat “una llista il·lusionant” a Muro per “guanyar l’alcaldia”

Esquerra Unida va presentar la seua llista per concórrer a les eleccions municipales del 24 de Maig 2015 a la població de Muro. Una candidatura en paraules del candidat a l’alcaldia de la formació, Francesc Valls, “il·lusionant” i que pretén “guanyar l’alcaldia” per frenar “l’immobilisme total “que, segons ell, ha caracteritzat la gestió de l’actual equip de govern.

L’acte, a més, va comptar amb la participació d’Esther López i Paco Agulló, número u i tres respectivament en la llista d’Esquerra Unida a les Corts Valencianes per Alacant.

Esther López va desgranar els tres eixos del pla de govern d’Esquerra Unida per a la Generalitat: dignificar les víctimes del metro, crear una comissió de la veritat i garantir els serveis públics. A la presentació, Valls va denunciar la privatització de l’aigua i va desgranar algunes de les seves propostes per a Muro. També van intervenir els sis primers de la llista.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *