foradia cdturisme

Dimecres 1 d’abril assemblea Guanyem Alcoi

Es proposarà una reorganització interna per tal d'adaptar l'estructura interna a la dinàmica i període de campanya electoral amb la creació del Comité de Campanya Electoral

ImprimirAquest dimecres, 1 d’abril, a les 19:30 hores, es celebrarà una Assemblea oberta organitzada per Guanyem Alcoi al Centre Ovidi Montllor d’Alcoi.

Assemblea amb el fi de tractar i debatre tres punts fonamentalment: en primer lloc, Josep Lluis Durà membre de Guanyem i del Comité Electoral, exposarà un breu informe sobre les primàries obertes de Guanyem a la ciutat d’Alcoi i presentarà la candidatura completa per a les eleccions municipals, posteriorment, Vicky Llàcer  membre de Guanyem, informarà sobre el procés d’elaboració del programa electoral que va acabar de definir-se amb les ‘Jornades municipalistes per Guanyar Alcoi’ que es van celebrar el dissabte 28 a l’antic hospital suec-noruec i en les que es van rebre aportacions per part de col·lectius i veïns per tal de posar en comú el programa electoral per a les eleccions municipals del 24 de maig 2015.

Es proposarà una reorganització interna per tal d’adaptar l’estructura interna a la dinàmica i període de campanya electoral amb la creació del Comité de Campanya Electoral.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *