lasarga ajualcoitel

Nou curs sobre nutrició i psicologia ‘Ser Dona’

La Regidoria d’Igualtat organitza un curs sobre nutrició i psicologia que començarà a impartir-se el 29 d’abril i finalitza el 3 de juny. L’assistència és gratuïta i les places limitades.

cursdona‘Ser dona. Nutrició i psicologia’ és el títol del nou curs organitzat per la Regidoria d’Igualtat, que té com a objectiu facilitar a les dones que vulguen assistir una sèrie de coneixements i informació al voltant de diferents aspectes relacionats amb el seu benestar físics i psicològic.

El curs es desenvoluparà al llarg de sis sessions que comencen el 29 d’abril i acaben el 3 de juny, en horari de 19 a 20’30 hores impartides a l’Aula de Formació de la Policia Local (carrer Casablanca).

Les encarregades d’impartir-lo seran la psicòloga Gemma Camallonga i la nutricionista Neus Palacio. Així, els continguts de les sessions tractaran sobre aspectes com “el rol de la dona hui en dia”, “alimentar-se saludablement”, “estimar-se i els pensaments positius”, “el cervell femení”, “com ens afecta la menopausa”, o “el plaer de voler-se: relacions amoroses saludables”.

Per a participar cal inscriure’s adreçant-se al correu servicioinfodonaalcoi@gmail.com o al telèfon 96 553 71 00 en l’extensió 2629. Cal tindre en compte que l’assistència és gratuïta i les places limitades, per la qual cosa hi haurà inscripcions en estricte ordre d’arribada de les sol·licituds.

La regidora d’Igualtat, Aroa Mira, ha subratllat que “des del Departament hem volgut posar a disposició de les dones d’Alcoi que vulguen assistir uns tallers impartits per professionals, amb una sèrie de continguts sobre els quals hem detectat una certa manca d’informació fiable i especialitzada”. En aquest aspecte, enfront de les demandes sol·licitades, Mira comenta que ”creiem que s’ha configurat un bon programa que tracta aspectes que ens poden interessar molt a les dones”.


ajualcoiturisme

culturalcoi

 

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *