foradia camaraalcoi

Ja es poden votar els pressupostos participatius a Alcoi

Des del 9 de desembre a les 12.00 hores, i fins al 22 d'aquest mes, es pot emetre el vot per internet o presencialment

Totes les persones majors de 16 anys i empadronades a la ciutat a 1 d’octubre de 2019 ja poden votar els pressupostos participatius i ho podran fer fins al 22 de desembre en Internet en www.alcoiparticipa.com, o presencialment en els centres de majors, les biblioteques, el Centre d’Esports i SIAC.

Seran finalment, 33 propostes les que la ciutadania podrà seleccionar, 23 d’inversió i 10 de despesa corrent amb un pressupost total de 400.000 euros.

La regidora de Democràcia Participativa i Transparència, Teresa Sanjuán, destaca el compromís de les alcoianes i alcoians per seguir millorant Alcoi: “Després de cinc anys, els pressupostos participatius a Alcoi estan consolidats, fet que es demostra amb les múltiples propostes que les nostres veïnes i veïns han realitzat al llarg d’aquesta campanya, i amb la mobilització social que hi ha hagut per avalar les propostes. (…) Cal destacar que tenim una ciutadania compromesa en aportar solucions (…)“.

Entre les propostes d’inversió, la majoria que trobem estan encaminades a dos temes principalment: millorar l’accessibilitat de la ciutat i seguir augmentant els espais per a la pràctica esportiva, o espais socials com el Centre d’Oliver o l’Alberg caní. També trobem suggeriments per a millorar els jocs infantils dels parcs fent-los més inclusius, per a fer dels patis dels centres educatius públics de la ciutat, espais actius; en la Il·luminació del carrer Balmes o més zones d’aparcaments en diferents barris. Per la part de l’esport, destaca, per exemple, construir un circuit municipal de ciclisme o esports de roda en asfalt; espais per a la pràctica del skate o un circuit per a les activitats del Club Radiocontrol Alcoi. Per veure i votar les propostes es pot accedir al següent enllaç.

Font: Redacció./

9octubre


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *