foradia cdturisme

Segona Jornada del Fòrum d’Ocupació i Emprendiment

Alberto Martínez de COITIA va abordar les eixides professionals dels graduats en enginyeria • Emili Calatayud va realitzar la xarrada sobre el emprendiment • Daniel Robles va realitzar un taller de Linkedin • I Yolanda Llinares i David Ortuño van presentar la seua xarrada ‘Vols formar part de l'equip Llevantina?’.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

La segona jornada del Fòrum d’Ocupació i Emprendiment que organitza el Campus d’Alcoi de la UPV, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alcoi, va tenir lloc dimecres 22 d’abril. La cita va començar amb la xarrada “Eixides professionals dels graduats en enginyeria davant les noves regularitzacions” impartida per Alberto Martínez Sentana, pertanyent al Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics Industrials d’Alacant (COITIA). La xarrada, que es va realitzar en el Saló de Graus Roberto García Payá, va abordar el marc de qualificacions professionals, les atribucions professionals dels Col·legis i les professions en la nova Llei de Serveis i Col·legis Professionals. A més, Martínez va parlar del programa EMINEEM de empleabilitat i del portal PROMOEMPLEO.ES.

En el Espai IDEE STAR UPV de la Seu Universitària de L’Olleria i la Vall d’Albaida, Emili Calatayud, tècnic de l’Institut Idees del Campus d’Alcoi de la UPV, va oferir la xarrada “Vull emprendre, però… Com ho faig?” al voltant del finançament, les subvencions, models de negoci, pla d’empresa, formes jurídiques, obligacions comptables, laborals, fiscals. El ponent va posar l’accent en els factors a tenir en compte perquè el negoci comence amb bon peu.

Daniel Robles Cepero, va realitzar en la jornada de la vesprada i en el mateix campus un Taller de Linkedin. L’objectiu era ensenyar com utilitzar adequadament aquesta xarxa social professional, tant a títol individual, com de gestor de grups o pàgines d’índole diversa. D’aquesta manera, els assistents van aprendre a crear i gestionar el seu perfil professional i la seua xarxa de contactes.

Finalment, Yolanda Llinares i David Ortuño, van presentar en el campus la seua xarrada “Fundació Llevantina Vols formar part de l’equip Llevantina?”. En ella van presentar l’empresa i van explicar un dels programes que duu a terme la Fundació Llevantina: “Pla Professional-Estudis Postgrau”, que pretén premiar el talent, el compromís i l’esforç, contribuint a formar joves perquè siguen millors professionals.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *