lasarga ajualcoipresuparticipa

Dades d’orientació i inserció laboral d’Alcoi durant 2017

• Un total de 250 persones han rebut orientació laboral en l’Ajuntament d’Alcoi, i 30 d’eixes persones han trobat un lloc de feina. • Durant els darrers mesos s’ha treballat a través de dos programes: el EMPACE, amb 25 insercions. I el EMCOLD (amb 5 insercions laborals de persones majors de 45 anys.

Les dades de l’equip d’orientació de l’Ajuntament d’Alcoi en 2017 en matèria d’orientació i inserció laboral entre gener i maig del 2017 són d’un total de 250 persones que han rebut orientació laboral en l’Ajuntament d’Alcoi, i 30 d’eixes persones han trobat un lloc de feina.

Durant els darrers mesos s’ha treballat a través de dos programes: el EMPACE (Orientació a persones voluntàries o inscrites en el portal municipal PortalEmp), on s’han atés 131 persones (73 dones i 58 homes) i s’han produït 25 insercions.

L’altre programa és el EMCOLD (Orientació a persones derivades del SERVEF majors de 45 anys), on s’han atés 120 persones (63 dones i 57 homes) i s’han produït 5 insercions laborals (totes de persones majors de 45 anys).

En els 5 primers mesos del 2017, s’han realitzat accions d’orientació individual amb un total de 290 persones (menors de 25 anys: 78; entre 25 i 45 anys: 118; majors de 45 anys: 94). I s’han realitzat també 17 tallers grupals per a oferir eines que milloren la cerca de feina com imatge personal, entrevista… amb la participació de 140 persones.

La tasca realitzada en el portal municipal PortalEmp també està donant resultats i en maig s’han gestionat 12 ofertes de feina, amb enviament de Cvs, entrevistes i selecció. A través de la pàgina, i a banda de les ofertes, algunes de perfils qualificats, també s’informa de tota l’oferta formativa.

Des de l’Àgora també s’ha finalitzat, en els primers mesos de l’any, el curs formatiu d’ocupabilitat per a joves de Fundació Telefònica, per a programació en PHP. Van començar 22 alumnes i 4 van trobar feina abans d’acabar-lo.

Cal destacar que està a punt que comence també un altre curs de Fundació Telefònica sobre “Ciberseguretat” per a joves d’entre 18 i 35 anys que encara té obert el termini de sol·licituds.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *