lasarga ajualcoitel

Tallers infantils en festes al Mercat d’Artesania

Al Passeig de Cervantes tornarà a instal·lar-se un mercat d’artesans paral·lel al mercat de Festes que ocuparà Alçamora. Enguany s’oferiran diferents tallers per a xiquets i xiquetes, gratuïts i oberts a qualsevol participant.

concursopinturaLa Regidoria de Consum de l’Ajuntament d’Alcoi i l’associació Artesanos La Batalla han organitzat per segon any consecutiu un Mercat d’Artesania, que des del dia 24 fins al 27 d’abril obrirà al públic al Passeig de Cervantes, paral·lelament al mercat de Festes, que enguany tornarà a instal·lar-se al carrer Alçamora.

Com a novetat, enguany s’oferiran diferents tallers per a xiquets i xiquetes, gratuïts i oberts a qualsevol participant.

  • 24 d’abril (vesprada): primer taller dedicat a l’elaboració d’un portamonedes pirata.
  • 25 d’abril: taller d’instruments de canya de matí i de vesprada un de marqueteria i un altre de polseres de macramé.
  • 26 d’abril: taller de mural d’aquarel·les de matí i de vesprada un de pintura ceràmica, i un altre d’impressió de teles.
  • 27 d’abril (matí): tancarà la programació amb un curiós taller de pintura de mariscs.

A més, el mercat tornarà a incorporar exhibicions d’artesans treballant en directe a les seues especialitats. L’horari d’obertura d’aquest mercat serà de 10’30 a 14’30 i de 17 a 23 hores.

La regidora de Consum, Estefania Blanes, destaca el positiu de poder dedicar un espai als artesans en el context del mercat de Festes, obrint el ventall de productes i oferint encara més atractiu als alcoians i visitants durant els dies de Festes.


ajualcoiturisme

culturalcoi

 

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *