foradia subscriutegrat

La Filà Magenta es proclama campiona del Trofeu Filaes

Altes trofeus van ser el de la Filà Cids en bàsquet, els Aragonesos en futbol 7 veterà i els Contrabandistes en la cursa de muntanya. El futbol sala ha tornat a ser la competició més seguida que va guanyar La magenta.

cursamuntanya

El Trofeu Filaes va ser un any més l’acte que anseta aquest mes d’abril de festa i preparatius. Així, el cap de setmana ha tingut com a protagonista les diverses competicions protagonitzades per les filaes d’Alcoi. El futbol sala ha tornat a ser la competició més seguida en la que va resultar campiona la Filà Magenta.

Durant el divendres 3 d’abril es disputaren les fases de classificació de les competicions de bàsquet, cursa de muntanya, petanca, futbol sala sènior, futbol sala aleví, futbol 7 veterà, futbol 8 cadet, futbol 8 infantil i pàdel.

trofeufilaesLes finals es van celebrar al llarg de la vesprada del dissabte 4 d’abril. La victoria de futbol sala la va protagonitzar un gol de Xema Asensio durant la segona part, guanyant així 1-0 a la Filà Creuats i impedint que aquests repetiren títol per segon any consecutiu.

Altres trofeus van ser el de la Filà Cids en bàsquet, els Aragonesos en futbol 7 veterà i els Contrabandistes en la cursa de muntanya, que era la principal novetat d’aquesta edició en la qual van participar 18 filaes.

Tots els resultats es van poder seguir amb l’aplicació mòbil YKEAGO amb una actualització constant durant les jornades del divendres i el dissabte.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *