foradia barnasants

Assaig fester de l’Associació Ames de Casa Lucentum

L’associació de dones va celebrar el seu tradicional assaig fester per sumar-se a les festivitats de Moros i Cristians. L’acte va comptar amb la presència de l'alcalde d'Alcoi, Toni Francés i la regidora de Benestar Social, Aroa Mira.

escuadraamesdecasa

La ‘Associación de Amas de Casa Lucentum’ d’Alcoi va organitzar el seu tradicional assaig fester previ a les celebracions de Moros i Cristians. A la cita van assistir l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés i la regidora de Benestar Social, Aroa Mira, tots dos van gaudir del berenar i posterior assaig.

La presidenta de les ‘Amas de Casa’, Maribel Botella, va agrair la seva presència, i va recordar que “sempre han vingut i han estat al nostre costat”.

Aquesta entitat compta en l’actualitat amb al voltant de 300 associades i és una de les 89 associacions de dones de la província d’Alacant que formen part de la Federació Provincial ‘Asociaciones de Amas de Casa, Consumidores y Usuarios Lucentum’.

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *