Foradia ajualcoitel

Concert per a celebrar el Dia Internacional del Jazz

El Club Itinerant Jazz d'Alcoi (CIJA) organitza un concert per celebrar el Dia Internacional del Jazz. L’acte es dóna cita a la Casa de la Cultura a les 20 hores i l’entrada es lliure.

cartelljazzAmb motiu del Jazz Day International (Dia Internacional del Jazz), CIJA organitza per segona vegada a Alcoi un esdeveniment dedicat als amants del Jazz. L’acte es dóna cita aquest dijous 30 abril en un concert especial amb Essential Jazz Quintet, a les 20 hores, en el Centre Cultural Mario Silvestre i l’entrada és lliure.

Des de l’organització recalquen que l’estel de l’esdeveniment és la cantant Maite Cobos, que interpreta un repertori swing. Nascuda en el si d’una família d’artistes, és una cantant de jazz autodidacta, formada a través de l’estudi i l’audició dels grans mestres del jazz amb una clara influència de cantants femenines com Ella Fitgerald. “La seua capacitat d’improvisació es tradueix en un gran domini del scat. La seua actuació és apassionada i molt vital”, apunten. A altre, l’esdeveniment comptarà amb la participació dels següents artistes convidats:

  • Maite Cobos, veu.
  • Mike Summers, piano.
  • Moisés Olcina, saxo tenor.
  • Albert Llobell, bateria.
  • Amadeu Adell, contrabaix.

Cal recordar que en els últims dos anys CIJA ha disminuït els seus esdeveniments a causa de l’escassetat de personal. Però en aquest sentit, des de l’organització recalquen que aquest concert esta organitzat per CIJA i no per cap altre club o associació de jazz, com s’havia apuntat.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *