foradia subscriutegrat

El Teatre Calderón ja ha fet pública la programació per al que queda d’any

Es tracta d'una oferta cultural variada i per a tots els públics

El Teatre Calderón d’Alcoi tindrà una programació completa per a la resta de l’any. La ciutat finalitzarà la Capitalitat Cultural d’enguany amb espectacles de dansa, teatre, concerts i musicals, com els tres concerts de música pop, Júlia, La Fúmiga i Samantha.

Hui, el grup alcoià Júlia presenten ‘Casa’, el seu tercer àlbum d’estudi enregistrat a l’Ivam Cada, fruit del Premi Llançadora 2019. Per altra part, el 27 de novembre actuarà La Fúmiga. Un grup de l’escena musical valenciana amb un projecte festiu i innovador.

Finalment el dia 11 de desembre, actuarà Samantha Gilabert. La cantant de Beniarrés es va donar a conéixer en l’última edició del programa Operación Triunfo.

Pel que fa a la dansa, el passat dia 30 el Calderon ja va acollir La Mort i La Donzella, a càrrec de l’Institut Valencià de Cultura, que va ser guanyador de tres premis Max. Encara que al llarg del mes també es podrà gaudir d’altres actuacions. El 12 de novembre arribarà a l’escenari El Cascanueces del Ballet Rús Sergei Radchenko.

A més, les representacions de Tratam, la I Mostra de Teatre Amateur d’Alcoi continuaran els dies 18 I 25 de novembre amb Mil Amaneceres de El Duende de Lerma i Pere i el Capità de Zorongo Teatre.
Pel que fa als musicals, hi haurà dos. El primer, el 4 de desembre, serà ‘Amic Frankie’, un espectacle musical per a tota la família ple d’emotivitat i suspens. El plat fort serà ‘Vivir así es morir de amor’, l’espectacle musical sobre Camilo Sesto del 15 al 19 de desembre.

La programació del Teatre Calderón la completen una llarga llista de concerts. Aquest diumenge l’Orquestra Simfònica d’Alcoi farà l’homenatge a José María Valls Satorres. El 14 de novembre dins de la programació de Asociación de Amigos de la Música de Alcoy,el Cor de Cambra de València i l’Orquestra de Cambra de la Comunitat Valenciana faran un concert en record de les víctimes de la Covid 19 de l’Àrea de Salut d’Alcoi, interpretaran el Concert per a violí i orquestra en el meu menor Op. 64 de F. Mendelssohn i la Misa de la Coronació KV. 317 de W. A. Mozart.

Els dies 20 i 21 de novembre tindran lloc els tradicionals concerts de Santa Cecília per part de les entitats musicals locals, tancant l’any el 23 i 26 de desembre els concerts de Nadal a càrrec de la Unió Musical d’Alcoi i l’Orquestra Simfònica d’Alcoi.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *