foradia camaraalcoi

La Protectora d’Animals d’Alcoi presenta el seu primer llibre

'Xurrispi es el primer llibre de la Societat Protectora d’Animals i Plantes d’Alcoi escrit per Jordi Raül Verdú • Es va presentar el passat 23 d’abril, Dia del Llibre i té l’objectiu de concienciar a la població de la responsabilitat cap als animals.

xurrispi

La Protectora d’Animals d’Alcoi va presentar el seu primer llibre Xurrispi per a menuts el passat 23 d’abril, amb motiu del Dia del Llibre. Està escrit per l’escriptor alcoià Jordi Raül Verdú i il·lustrat pel dibuixant i voluntari de l’entitat Basilio Garijo.
 L’acte de presentació va tindre lloc al teatre dels Salesians, on es va poder gaudir de la presència de l’autor i de la participació de set xiquets, que van contar les seves experiències com a adoptants d’animals de la Protectora. A més, es va presentar al públic assistent la presentació de les dues titelles elaborades i cedides per la tenda de treballs manuals alcoiana Manetes, Jordi i Xurrispi, els protagonistes del conte que es presentava.

La Societat Protectora d’Animals va començar el seu projecte educatiu durant el curs 2009-2010 i ja s’ha arribat a 7.383 alumnes de tots els centres educatius d’Alcoi i de poblacions properes. Davant la creixent demanda de xerrades i activitats educatives realitzades als centres, l’entitat ha tingut la necessitat d’oferir als centres educatius materials de qualitat i personalitzats que ajuden a conscienciar de la necessitat d’un tracte ètic als animals. D’aquesta necessitat naix Xurrispi, un conte per als menuts i no tan menuts que narra la història d’un abandonament i d’una relació d’amistat, respecte i responsabilitat cap als animals.

Amb motiu de la presentació es va posar en marxa la venda d’exemplars del llibre, que es podrà adquirir per tan sols 5 euros als següents llocs: Manetes (C/ Miraculosa, 16), Castillo reparacions (C/ Gregori Casasempere Juan, 19), IES “Pare Vitòria” (Av. Elx, 15), Pollos Asados Dori (C/ Ausiàs March, 32) i Silver talking (Av. Real Blanc, 9. Cocentaina).

Segons els responsables del projecte educatiu de la Protectora “l’entitat pretén amb aquest llibre donar un valor diferenciador a les xerrades i activitats de xiquets, perquè de forma totalment lúdica aprenguen a cuidar correctament als animals i ser totalment responsables amb ells’’. Així, el llibre serà l’eix central de les pròximes activitats educatives de l’entitat per aportar novetats i activitats diferents per als menuts.

9octubre


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *