foradia subscriutegrat

El Gratis: especial a Camilo Sesto, Escola de Teatre, notícies d’Alcoi i comarques…

• El protagonista alcoià d’aquesta quinzena és, sense dubte, Camilo Sesto. • A la nostra ciutat i les comarques de l’entorn han succeït moltes més coses. • Les arts són imprescindibles per a tindre una vida humana saludable.

El protagonista alcoià d’aquesta quinzena és, sense dubte, Camilo Sesto. Perquè Alcoi no realitza cada dia un homenatge en vida a una celebritat de la ciutat.

el gratisA aquest respecte, en les nostres pàgines, podreu gaudir d’un reportatge que recorre els fets més significatius de la vida de l’artista, així com una entrevista a representants del Club de Fans de Camilo, que ens comenten la seua experiència i les sorpreses que tenen preparades per a Alcoi.

I per acabar-ho d’adobar, hem eixit al carrer perquè alguns dels nostres veïns i veïnes ens comenten les seues opinions i emocions al voltant de la figura de Camilo Sesto. No s’ho perdeu, n’hi ha opinions per a tots els gustos.

Per altra banda, durant els últims quinze dies a la nostra ciutat i les comarques de l’entorn han succeït moltes més coses: les ajudes de la Generalitat a les famílies alcoianes en el pagament del lloguer i la llum, el nou pròxim quiosc de la Glorieta, els contractes públics de jardineria, l’ambaixador real i l’autor del ban dels Reis mags, les obres al parc de Cantagallet, Sol Picó i el seu nou premi, els pressupostos participatius, els cursos de preparació d’acreditació del valencià 2017…

L’Escola de Teatre Principal d’Alcoi està sent un èxit com a activitat extraescolar que ajuda a créixer als nostres jóvens i xiquets. Per tal de conéixer la seua realitat a fons, hem parlat amb els seus professors (Rosa Fraj i Pep Sellés) així com amb alguns pares dels alumnes. Interessantíssim.

Les arts són imprescindibles per a tindre una vida humana saludable. Perquè la felicitat i la salut no es troba a soles en els objectes físics materials, també en la ment. I per a tindre una ment saludable cal implantar hàbits beneficiosos. La lectura és un d’ells. Per aquest motiu, aquesta quinzena podreu gaudir també d’un reportatge que aprofundeix en els beneficis personals i socials de la lectura.

Altra informació integrada a les pàgines de El Gratis d’aquesta quinzena: un especial sobre la compravenda de segona mà, en concret entrevistem al regent de Trato Hecho, Juan Castañer, una entrevista al tècnic de l’Agència de Promoció del Valencià de Cocentaina, anàlisis i valoracions sobre la victòria de Donal Trump als EUA, sobre Durruti, sobre l’educació de les xiquetes, sobre el Govern d’Alcoi…

I moltes més coses. Sempre comptant amb l’ajuda i col·laboració de les millors empreses i serveis d’Alcoi i de les comarques del voltant, les quals podreu conéixer i consultar si adquiriu un exemplar de El Gratis en qualsevol papereria. Per tan sols 1 €.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *