Foradia parentesisajudalcoi

El ‘look Bárcenas’ arrasa 

per Dr. Looking

La moda i la corrupció és una de les coses més insospitat que hi ha en aquest món, si la setmana passada parlàvem del color teronja-aiguamarina com la tonalitat corrupta per a aquesta temporada, avui hem de parlar d’un estil en molt menys glamour i sobretot, més sorprenent: el “look Bárcenas’.

el gratis barcenasSí sí, heu llegit bé, el ‘look Bárcenas’

D’ençà El Gratis va publicar al juliol del 2012 els escrits a má en la suposada lletra del extesorero i subratllats en groc, la portada especial a donat peu a aquesta nova tendencia look-barcenas i molts han volgut unir-se a aquest look tan original com atrevit.

Fa ben poc un dissenyador gràfic treia una nova tipografia anomenada ‘Corrupt Script’ basada en la suposada lletra de Luis Bárcenas.

Però el ‘look Bárcenas’ no queda ací, fa uns dies es llançava pel mòdic preu de 2 duros, una línia de calçotets inspirats en els famosos papers fruit de la corrupció espanyola. Els calçotets pensats, són tant per a senyora com per a cavaller i ofereixen la possibilitat de personalitzar-les, de tal manera que el nom que es trie aparega entre els quals figuren en el llibre del comptable, junt a Rajoy, JM, Rato, etc…

Una moda com a poc atrevida però que sembla que està donant molt de què parlar al nostre Alcoi, el run-run està als carrers de la ciutat de fa molts anys, corruptèles a l’ordre del dia.

Així que ja sabeu, si esteu pensant a fer un regal i no sabeu molt bé que comprar, podeu provar.  Si us surt bé la cosa, els riures estaran assegurats.

Font: Dr. Looking./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *