foradia barnasants

Jornada convivència del col·legi Carmelites a la costa de Dénia

Recorrent el passeig de Les Rotes, els alumnes han intentat albirar algunes de les espècies i explicacions de la importància de la fauna de la costa • I recorrent el passeig de Les Rotes, els alumnes de les Carmelites han intentat albirar algunes de les espècies

Convivència Dénia carmelites

Els alumnes de segon cicle de Primària de les Carmelites gaudeixen de la costa./lesmuntanyes.com

S’ha dut a terme per la platja de Les Rotes i Dénia la jornada de convivència d’enguany que han compartit els col·legis de les Carmelites d’Alcoi i Dénia. Els alumnes de segon cicle de Primària han participat d’un dia de convivència, com ja és costum des de fa uns anys.

Convivència Dénia- Alcoi 2015 (5)La primera activitat ha sigut duta a terme per membres de la protecció i conservació marítima, explicant la importància de la fauna de la costa. I recorrent el passeig de Les Rotes, els alumnes han intentat albirar algunes de les espècies. Una vegada en el port han visitat una exposició de recuperació i conservació d’animals del mar. També han pogut gaudir d’un passeig amb el vaixell solar “La Panseta” que és una embarcació plenament fotovoltaica que navega en aigües salades.

 A més, han pogut repassar sobre el terreny els continguts apresos en l’àrea de Coneixement del Mitjà. Els jocs i el menjar a l’aire lliure han compartit el temps amb els recorreguts.

 

Font: Redacció./

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *