lasarga alcoimpuls

La botella de vidre que va revolucionar el col·legi Carmelites

El centre ha impulsat el projecte 'Plàstic 0', on els alumnes de 3 a 16 anys hauran de superar una sèrie de reptes per a aconseguir evitar que el planeta s'inunde d'aquest material

Una estranya botella de vidre blau ha arribat al col·legi Carmelites. En el seu interior hi havia un USB amb un missatge gravat en vídeo que encara que semble increïble ve del futur. Està datat a l’Alcoi de 2059 i demana ajuda per a salvar la ciutat i el planeta…’

Amb aquest impactant vídeo ha donat inici el projecte ‘Plàstic 0’, que s’acaba de posar en marxa el col·legi Carmelites d’Alcoi. Durant tot el curs els alumnes de 3 a 16 anys hauran de superar una sèrie de reptes per a aconseguir evitar que el planeta s’inunde de plàstic.

El projecte es divideix en tres fases:

  • Informació: l’alumnat investigarà sobre l’origen dels plàstics, els seus tipus, usos i duració.
  • Observació: comprovaran la presència d’aquest material en la seua vida quotidiana, amb especial atenció a la utilització de plàstics d’un sol ús.
  • Acció: hauran d’idear alternatives per a reduir l’ús de plàstics, reutilitzar o reciclar els que siguen inevitables i conscienciar a la societat de les conseqüències de la seua utilització desmesurada.

Durant aquest projecte aprendran moltes coses tant sobre els plàstics, com de la conservació del medi ambient o la responsabilitat personal, al mateix temps que treballen matemàtiques, plàstica, llengua o ciències naturals. Una forma diferent d’aprendre al mateix temps que adquireixen hàbits saludables per al planeta.

Font: Redacció./


firamodernistaalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *