foradia subscriutegrat

Marya Yanina i Alejandro Marín, guanyadors de l’Elevator Pitch del Fòrum d’Ocupació i Emprenedoria 2019

• Dins de la celebració del Fòrum d'Ocupació i Emprenedoria 2019 que organitza el Servei Integrat d'Ocupació del Campus d'Alcoi de UPV • Elevator Pitch és una modalitat de discurs que consisteix en que els participants presenten els seus projectes i idees en tan sols 90 segons

Marya Yanina i Alejandro Marín han sigut els guanyadors del concurs d’Elevator Pitch, dins de la celebració del Fòrum d’Ocupació i Emprenedoria 2019 que organitza el Servei Integrat d’Ocupació del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València.

Elevator Pitch és una modalitat de discurs que consisteix en que els participants presenten els seus projectes i idees en tan sols 90 segons. Les empreses presents han exercit de jurat. Durant els dies previs a la seua celebració, els participants han realitzat diferents tallers per a preparar els seus discursos, han sigut presentats pel raper ‘Arkano’.

Durant la jornada s’han celebrat activitats amb l’objectiu de facilitar la incorporació al mercat laboral d’alumnes i titulats.

A més de vora 30 empreses, han estat presents en la celebració, entre altres, les següents autoritats: el rector de la UPV, Francisco Mora: el vicerector d’Ocupació i Emprenedoria, José Millet; el director del Campus d’Alcoi, Juan Ignacio Torregrosa; el Conseller d’Economia Sostenible, Rafa Climent; la directora general de l’IVACE, Júlia Company; l’alcalde d’Alcoi, Antonio Francés; la diputada al Congrés, Patricia Blanquer; i el regidor d’Innovació i Smart City; Manuel Gomicia.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *