foradia ivace

Turisme estrena vídeo per a promocionar la ciutat d’Alcoi

Amb el lema 'Reactiva't, Alcoi t'espera', des de la regidoria de Turisme volen animar a la gent d'altres municipis a que visite la nostra ciutat

La regidoria de Turisme dedicava l’estiu a fer campanya de promoció de la Fira Modernista, que any rere any s’està consolidant a Alcoi. Enguany, a causa de la pandèmia aquestes activitats no es poden realitzar, però des de Turisme volen seguir promocionant molts dels altres atractius que ofereix la ciutat dels ponts.

És per això que s’ha realitzat aquest anunci publicitari en el qual podem veure moltes de les joies que hi ha a Alcoi, com la Font Roja o el Molinar, per als que preferisquen turisme per a gaudir de paratges, l’IVAM CADA Alcoi o la Llotja de Sant Jordi, per als que busquen turisme cultural, o la Plaça de Dins, i els carrers del Centre Històric, per a veure l’arquitectura de la zona, i l’ambient de la ciutat.

Amb el lema ‘Vine i reactiva’t. Alcoi t’espera’, la regidoria de Turisme vol convidar als visitants a que puguen descobrir la capital de la comarca de l’Alcoià.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *