foradia subscriutegrat

Guanyar demana un Bulevard “sa on es puga caminar i pedalejar de forma segura i atractiva”

• El Bulevard “no ha de suposar prioritzar els cotxes per damunt dels vianants, sinó tot el contrari" • "Promoure rutes segures per a estudiants, augmentar el pas de transport públic i construir un carril bici segur que puga connectar amb la Via Verda".


Guanyar Alcoi s’ha assabentat que el Govern de Toni Francés té un avantprojecte del Bulevard, que ha remés a veïnes i veïns. Per tal de dur a terme el projecte en benefici conjunt, la plataforma demana que es realitze un procés participatiu amb els veïns, comerços, col·legis i instituts.

La regidora Estefania Blanes considera que el Bulevard no ha de suposar prioritzar els cotxes per damunt dels vianants, sinó tot el contrari. I en aquest sentit, assenyala que ha de respondre a les necessitats de mobilitat sostenible actuals, com carrils bici, el qual podria connectar-se amb la Via Verda.

Ja que el bulevard passaria per davant de quatre col·legis i dos instituts, seria interessant promoure rutes segures per a estudiants, augmentar el pas de transport públic i construir un carril bici segur que puga connectar amb la Via Verda.

En definitiva, Guanyar demana que el projecte es realitze “amb criteris de sostenibilitat”, i que done com a resultat un ambient sa on es puga caminar i pedalejar de forma segura i atractiva i en el qual es fomenten els desplaçaments més llargs mitjançant el transport públic.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *