foradia mediambient

Aquest diumenge eleccions, però abans consulta El Gratis

Este cap de setmana tenim l’oportunitat d’elegir les opcions polítiques que volem ens representen a nivell municipal i a nivell autonòmic. En El Gratis pensem que abans d’actuar està bé informar-se, per això volem donar a conèixer el pensament i les propostes de les forces polítiques a les quals podrem votar el proper dia 24 • Aconsegueix el teu Gratis en llibreries i papereries per sols 1€.

Per a començar, Arcaris ens parla sobre la relació entre la sèrie ‘Joc de Trons’ i la necessitat de triar bé en les urnes a les opcions que més representen els interessos de la gent. Mishima reflexiona sobre l’actualitat social electoral. José Frasés ens raona les seues preferències electorals.

Continuant la sèrie d’entrevistes als potencials representants del poble, aquesta setmana coneixem de primera mà el pensament de Cristian Santiago i Naiara Davó, el segon i tercer lloc, respectivament, de la llista electoral de Guanyar Alcoi. També entrevistem al segon i al tercer candidat de Compromís: Anna Climent i Raül Seguí.

Per altra banda, preguntem a Toni Francés, actual alcalde d’Alcoi per PSPV, i candidat a continuar l’alcaldia, per l’última legislatura, per la situació d’Alcoi, el seu projecte de ciutat, per mesures polítiques concretes, etc. Preguntes paregudes les que li fem a Jordi Sedano.

A més, volem conèixer alguns dels candidats alcoians autonòmics. En concret, entrevistem a José Francesc Almeria, número quatre en la llista de Podem. Li preguntem per la seua implicació política, per Podem i pels punts programàtics de Podem que fan referència a la cultura valenciana, al cooperativisme, a la possible reobertura de la radiotelevisió pública valenciana…

També conversem amb Paco Agulló, primer tinent d’alcalde d’Alcoi i número tres per la llista d’Esquerra Unida a Alacant, li preguntem sobre la seua valoració dels últims quatre anys de govern, del seu paper en la Regidoria de Cultura, les propostes autonòmiques d’EU, etc.

Tot això i molt més: tots els detalls de la Mostra de Teatre Alcoi, el reportatge ‘un dia amb una agricultora i ramadera’, diferents notícies d’interés, els principals esdeveniments d’actualitat, la victòria en l’últim partit al collao d’aquesta temporada… I sempre comptant amb el suport dels millors comerços i serveis d’Alcoi. El Gratis, en la teua papereria.


agora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *