foradia subscriutegrat

El Dia dels Museus supera les xifres de participació

La jornada va tornar a tindre un gran èxit amb prop de 3.000 participants, fent d'ella una cita ineludible per a la cultura d’aquesta ciutat.

dia dels museusEls museus alcoians es van unir per quart any consecutiu per celebrar aquest dia amb una agenda comuna, oferint activitats i portes obertes perquè ningú tingués l’excusa de no conéixer aquests recintes culturals de diferents tipus i atractius que ofereix la ciutat d’Alcoi. Així, el passat diumenge 17 de maig va tindre lloc el Dia Internacional dels Museus.

La cita va tindre de nou una gran afluència de públic, superant les xifres de l’any anterior amb prop de 3.000 participants que van omplint totes les activitats amb cita prèvia. Aquest fet va provocar que en alguns moments les sales i edificis es quedaren xicotetes per albergar a totes les persones que van passar per les seves instal·lacions. D’aquesta manera, una gran quantitat de públic, sobretot familiar, va gaudir d’una intensa jornada que es va ampliar també al dissabte amb activitats al Museu de Bombers MUBOMA.

Però també alguns dels participants en el Dia Internacional dels Museus van ser visitants de fora de la ciutat que van aprofitar la jornada per a conéixer els museus alcoians. Els visitants van arribar de diferents poblacions de la província, gent de València capital i fins i tot turistes d’Andalusia, entre d’altres, que estaven passant el cap de setmana a la ciutat van ser.

Cal recordar que des de fa quatre anys Alcoi no celebrava aquesta gran festa dels museus, un esdeveniment internacional. Encara que les infraestructures han vist augmentat el seu nombre en els dos últims anys amb l’obertura del Museu de Palentología i Ciències Naturals ISURUS i amb el Casal de Nadal. En aquest sentit, la regidora de Turisme, Maria Llopis, recalca que “gràcies a la feina de tots podem dir orgullosos que no només ha estat un èxit la iniciativa, sinó que s’ha convertit en una cita ineludible per a la cultura d’aquesta ciutat i ho seguirà sent perquè els alcoians ja la tenen en el seu calendari”.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *