foradia pressupostparticipatiualcoi

L’Associació Serra de Mariola prepara un vídeo de promoció turística

El vídeo promocional tindrà una duració de 3,5 minuts on es mostraran els atractius de la ciutat d’Alcoi i d'altres localitats veïnes • S’espera que la producció estiga enllestida a principis de juny.

videoserramariola

La productora Virtualart és l’encarregada de crear el vídeo de promoció turística de l’Associació Serra de Mariola. Amb aquesta nova iniciativa es pretén continuar potenciant el seu valor turístic mostra’n els atractius de la ciutat d’Alcoi, així com altres localitats que conformen l’Associació. La producció estarà acabada a principis de juny.

La productora va aprofitar per gravar la celebració del Dia Mundial dels Museus. Anteriorment, ja havia realitzat les gravacions al Campus d’Alcoi de la UPV i a les festes de Moros i Cristians, així com de les localitats de Cocentaina, Muro, Banyeres de Mariola, Bocairent, Alfarara i Agres, que formen part de l’Associació. En conjunt, el vídeo promocional tindrà una duració de 3,5 minuts i, a més paral·lelament, també es faran espots de 20 segons.

L’Associació Serra de Mariola ja ha fet altres actuacions com la creació d’un plànol conjunt que ha distribuït a diferents fires, així com les dues edicions de la Volta a la Mariola i el cicle de rutes guiades per diferents indrets d’interés del nostre entorn.

“Aquesta nova ferramenta de promoció serà un impuls més per al turisme de la Serra de Mariola”, apunta la regidora de Turisme, Maria Llopis. A més recorda que “vendre la zona com fa la ‘Sierra de Cazorla’ o ‘el valle del Jerte’ és una oportunitat turística que no podem deixar passar”.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *