foradia barnasants

El CCJ plé d’activitats pel cap de setmana

El centre hi ha preparat un taller de risoteràpia, un contacontes i altres activitats d’animació a la lectura per a xiquets de 4 a 12 anys • Com a novetats, ha ampliat l’horari de connexió i la Sala Amics.

ccj

El Centre Cervantes Jove (CCJ) va inaugurar la seua agenda d’activitats per al mes de maig la setmana passada. També va ser el moment de l’adjudicació definitiva del contracte de gestió i de la posada en marxa de la nova empresa, Esatur, i personal responsable del servei i la gestió del centre. Així, el passat cap de setmana ja es van realitzar les dues primeres activitats programades per al divendres i dissabte de 17 a 20 hores amb una bona acollida dels participants.

Les pròximes activitats que ompliran l’agenda d’aquesta setmana inclouen: el divendres 29 de maig, de 17 a 20 hores, un taller de risoteràpia i el dissabte 30 de maig, de 17 a 20, una activitat infantil amb un contacontes i altres activitats d’animació a la lectura per a xiquets de 4 a 12 anys.

El divendres a la nit hi haurà també la primera activitat del “Nit Jove” amb una nit de sèrie amb els teus amics, de 21 a 23 hores. Els participants podran veure la sèrie de “El Internado” i tindran rosetes de franc i una xerrada posterior a la visualització. Totes elles són gratuïtes per als usuaris i no és necessària la inscripció prèvia.

L’agenda de juny està també ultimant-se i comptarà amb les activitats d’oci jove i nit jove, així com la primera activitat mensual de Turijove, que un diumenge al mes permetrà als joves tindre una opció de fer activitats turístiques, algunes gratuïtes i altres amb un cost bastant reduït.

Com a novetats, el centre hi ha ampliat l’horari per a la connexió a Internet i la sala Amics de recreatius, de forma que es pot assistir de dilluns a dissabte de 17 a 20 hores. Igualment, l’atenció administrativa per a la venda del STU i les activitats de la Regidoria es manté de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i dimarts i dijous de 17 a 20 hores.

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *