foradia subscriutegrat

16 aniversari de l’Associació Solc

L'Associació d'Ajuda en el Tractament del Càncer l'Alcoià-El Comtat, Solc, esta d’aniversari i compleix 16 anys. En tots aquests anys, han atés i prestat ajuda a més de centenars de pacients amb una mitjana anual de 170 persones.

solcL’Associació Solc de l’Alcoià i El Comtat compleix avui, 4 de maig, 16 anys de trajectòria. Aquesta entitat es va constituir en 1999 per un grup de dones amb l’objectiu de donar suport i assistència psicosocial específica, tant al pacient oncològic com als seus familiars. En tots aquests anys, han exercit una gran labor atenent i prestant ajuda a més de centenars de pacients amb una mitjana anual de 170 persones.

En Solc també és fonamental actuar des de la prevenció a una edat primerenca. Per aquesta raó, des de fa anys, organitzen xarrades i activitats en instituts i col·legis de L’Alcoià i El Comtat a fi de conscienciar als més joves de la importància de portar uns hàbits de vida saludables, així com campanyes preventives a la població.

Des de l’entitat agraeixen a “tots els voluntaris, socis, administració i entitats que col·laboren desinteressadament amb nosaltres perquè sense ells seria impossible seguir complint els nostres objectius”.

Les seus socials de l’entitat es troben a Alcoi, en c/Sant Domènec,8-baix i a Cocentaina, Centre Social Real Blanc s/n
Els telèfons de contacte són 965545053 / 625817685. Per a més informació la seva web és www.asociacionsolc.com o bé el seu compte de Twitter.

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *