foradia subscriutegrat

Presentació de la Càtedra d’Art Contemporani Antoni Miró

L’acte va comptar amb l’actuació musical de Feliu Ventura i del quartet Mare Nostrum.

catedraantonimiro

El saló de plens de l’Ajuntament d’Alcoi va acollir ahir, en un gran ambient, la presentació de la càtedra d’Art Contemporani d’Antoni Miró. La posada en marxa de la Càtedra es va produir el passat mes de febrer a l’Universitat d’Alacant, on Toni Miro, va manifestar el seu interés per què aquest projecte siga una forma de lluitar per l’art contemporani i la cultura en benefici dels pobles

La presentació a Alcoi va ser acompanyada per la presència del Director de la Càtedra, Enric Balaguer, catedràtic de literatura catalana; el membre de la Comissió de seguiment de la Càtedra, Román de la Calle; el rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar; i l’Alcalde d’Alcoi, Antonio Francés. A més de les actuacions del cantautor de Xàtiva Feliu Ventura i del quartet Mare Nostrum, els quals van interpretar diferents cançons de la cultura popular valenciana, així com a cloenda va sonar, emotivament, la “Muixeranga” al saló de plens de l’Ajuntament d’Alcoi.

La primera de les accions de la càtedra serà l’engegada d’un curs d’estiu sobre art contemporani que se celebrarà durant el mes de juliol sota la direcció de Joan Llinares, membre de la comissió de seguiment i administrador del IVAM. Recordem l’agermanament que té la càtedra d’Antoni Miró amb el poble d’Otos.

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *