lasarga ajualcoitel

L’alcoià Adriàn Sanchis campió de Judo d’Espanya

• Adriàn es proclama campió d’Espanya en la categoria menys de 90 kg guanyant a tots els seus oponents per la màxima puntuació • Gaizka Porras ha quedat cinqué d’Espanya

El dissabte 6 de Maig els dos esportistes alcoians Gaizka Porras i Adriàn Sanchis tenien una cita amb l’objectiu principal de la temporada, el campionat d’Espanya en edat escolar, que se celebrava a la ciutat de València. Tots dos arribaven amb la il·lusió i la confiança d’haver fet els deures ben fets i per tant en el millor estat per a participar i gaudir d’aquesta competició tan especial.

Cadascú afrontava la competició amb distints objectius: mentre Adriàn, com a últim any de cadet i ocupant la primera posició del rànquing, nacional aspira al màxim; Gaizka, amb un any més de cadet al davant, aspira a sumar combats i arribar el més lluny possible. I els dos van complir al dit els pronòstics.

Adriàn es proclama campió d’Espanya en la categoria menys de 90 kg guanyant a tots els seus oponents per la màxima puntuació en els primers instants dels combats, demostrant un altíssim nivell tècnic, tàctic i físic.

Gaizka comença guanyant els seus dos primers combats per a plantar-se en quarts davant del segon classificat del rànquing nacional, qui no va poder superar després de plantar-li cara fins als últims instants del combat. Perdent el pas a la semifinal tocava remuntar en la repesca, i així ho va fer guanyant els dos primers combats de repesca i poder així disputar el bronze. Combat molt disputat que va perdre per dos xicotets detalls, quedant d’aquesta manera cinqué d’Espanya, i amb bones expectatives per a tornar a l’any vinent i aspirar al màxim.

Font: Redacció./


ajualcoiturisme

culturalcoi

 

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *