foradia pressupostparticipatiualcoi

Resultats electorals, panorama cultural, el món comercial… El Gratis

Com sabeu, el dia 24 de maig vam obtenir els resultats de les votacions a través de les quals els ciutadans configuraran les corporacions municipals i autonòmiques del país. Aquesta quinzena, ens dediquem, entre altres coses, a conèixer aquests resultats • Aconsegueix El Gratis en llibreries i papereries per tan sols 1€.

Periòdic El GratisPer començar, Arcaris ens convida a reflexionar sobre les causes de les migracions mundials, sobre els morts que es produeixen i sobre l’immobilisme dels governs i els ciutadans al respecte. Kraska ens delecta amb una poesia sobre la identitat alcoiana. També reflexionem de la mà de Rodrigo Paños sobre els canvis produïts en els municipis, principalment en Madrid, per la irrupció de candidatures que aposten per una altra forma de fer política.

En la secció de El Poble és savi preguntem als principals polítics alcoians per la seua valoració respecte als resultats electorals, tant a nivell de l’Estat espanyol en conjunt, com a nivell autonòmic del País Valencià, així com a nivell local d’Alcoi.

A continuació fem un resum dels resultats electorals municipals: un breu zoom d’Espanya a Alcoi. I, com no pot ser d’altra forma, analitzem principalment els d’Alcoi i les comarques.

Respecte a l’agenda cultural, informem que ja ha començat la Mostra de Teatre d’Alcoi amb 25 funcions i un sentit homenatge a la ciutat. Consulteu tota la programació de la Mostra i els seus espectacles. La Trobada d’Escoles en Valencià 2015 de l’Alcoià-El Comtat que es celebra el 6 de Juny a La Canyada i Camp de Mirra.

També podeu consultar els cursos d’estiu de la Universitat d’Acant en la seu de Cocentaina. I podeu informar-vos del projecte Estanprint, “una idea on treballen idees”. A més trobaràs l’oferta d’ensenyament en l’escola d’adults ‘Orosia Silvestre’, matrícules a la formació profesional al ‘Vedruna’ i l’escoles d’estiu a Alcoi.

No us perdeu tampoc el cartell de la IV edició d’Esport en 3D, en el poliesportiu municipal Francisco Laporta. I parlant d’esports, consulteu la secció de +Moral i gaudireu de la ressenya sobre l’Alcoyano en la Copa del Rei.

Tot això i molt més en El Gratis, sempre comptant amb els millors comerços i serveis de l’entorn, a més d’un servei gratuït de tot tipus de productes de segona mà.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *