foradia cdturisme

Cinc noves exposicions d’art a Alcoi

Dori Cantó, l'exposició “La bellesa i la vellesa” és una crítica a la societat i a la importància de l’aparença externa; la podeu visitar fins al 31 de juliol • Avuí 3 de juny a les 20h a l’espai Àgora s’inaugura “Imaginació i desig” • 4 juny s’inaugura a la Llotja de Sant Jordi, “Martínez Guerricabeitia” • 9 de juny inauguració l’exposició “Argent Viu” de Roc Candela • Dijous 11 s’inaugura al Centre Cultural l’exposició “Art i Compromís”

exposició dori cantoó alcoi

Inauguració Dori Cantó./twiter @antonimiro

El Centre Ovidi Montllor d’Alcoi va tenir lloc ahir dimarts la inauguració de la primera de les cinc exposicions del nou cicle d’Arts plàstiques, amb presència de Toni Miró comissari de les exposicions i Jordi Botella, els quals acompanyaren a l’artista Dori Cantó en la sala; l’exposició La bellesa i la vellesaés una crítica a la societat i a la importància de l’aparença externa; la podeu visitar fins al 31 de juliol, en horari de dimarts i dimecres de 19 a 21 h i dijous, divendres i dissabte de 18 a 21h.

Aquest nou cicle d’art és barreja amb la 25 Mostra de Teatre que és aquesta setmana, unes magnífiques setmanes per gaudir de la cultura a Alcoi. Avuí dimecres 3 de juny a les 20h a l’espai Àgora s’inaugura Imaginació i desig una mostra de diversos artistes i estarà fins al 31 de juliol. També el dijous 4 juny s’inaugura a les 20h a la Llotja de Sant Jordi, Martínez Guerricabeitia fins al 29 de juliol.

cartell_roc_cadela alcoiLa setmana que ve la Sala Unesco acollirà des del dimarts 9 de juny l’exposició Argent Viu de Roc Candela, l’horari de visita és de dilluns a divendres de 19 a 21h  fins a finals de juliol. Per últim, i per a tancar, el dijous 11 s’inaugura al Centre Cultural l’exposició Art i Compromís de Sento Masià i estarà fins al 31 de juliol.

Durant tota la setmana i la pròxima la ciutat podrà veure aquestes cinc exposicions que són les últimes del Cicle d’Arts d’aquesta legislatura amb Paco Agulló que s’ha acomiada com a regidor de Cultura Alcoi és una gran potència cultural, espere que aquesta ciutat continue apostant per la cultura.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *