foradia subscriutegrat

El guardià i la criada del Castell de Festes d’Alcoi estan dispostos per a rebre visites

• Alfonso i Susana, animadors socioculturals, s’encarreguen de passar una bona estona amb els xiquets i els adults que tenen el gust de visitar el Castell • Durant la visita es du a terme una amena animació sociocultural en la qual la improvisació té un paper fonamental.

El guardià i la criada del Castell de Festes d’Alcoi estan preparats per a rebre a tot qui vullga visitar-los. Tots dos, Alfonso i Susana, animadors socioculturals, s’encarreguen de passar una bona estona amb els xiquets i els adults que tenen el gust de visitar la infraestructura.

A més de la projecció d’un documental repassant la història i les característiques del Castell, durant la visita es du a terme una amena animació sociocultural en la qual la improvisació té un paper fonamental. Els visitants pugen, tot seguit, a la part elevada del Castell per a fer una representació de les Ambaixades i fer-se fotos amb el cavall de Sant Jordiet.

L’horari de les visites és de 9:30 a 13:00 h i de 17:30 a 19:30, amb sessions cada 30 minuts. El preu de l’entrada és de 50 cèntims per a xiquets i 1’50 euros per a adults.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *