foradia mediambient

Escultura en homenatge a Rafael Pascual “Felino”

El monument està situat en la Plaza Armando Santacreu. Aquest homenatge ha estat una iniciativa dels propis treballadors del Grup Pascual.

Escultura Rafael Pascual, 'Felino'

Aquest cap de setmana es va celebrar l’acte d’inauguració de l’escultura en honor a l’industrial alcoià Rafael Pascual Albero, conegut com ‘Felino’. La trobada multitudinària va comptar amb la presència dels alcaldes Antonio Francés d’Alcoi, Rafa Briet de Cocentaina, Rafa Climent de Muro, i Jaume Pascual de Alqueria d’Asnar.

Els propis treballadors del Grup Pascual, empreses que Rafael Pascual ha creat al llarg dels seus anys com a empresari, van ser els promotors d’aquest sentit homenatge. També, cal fer esment que l’escultura és obra de l’escultor Ismael Llorens i està realitzada per Carrozados La Moderna.

escultura felino

Iniciativa dels treballadors de l’emblemàtica empresa alcoiana Téxtiles Pascual./lesmuntanyes.com


agora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *