foradia subscriutegrat

Alcoi i Cocentaina gaudeixen dels escacs

La passada setmana es van disputar diferents competicions d'escacs en les localitats d'Alcoi i Cocentaina: la 4ª festa dels escacs alcoians i el 18é dia dels escacs a Socentaina.

Escacs Alcoi

Els passats dies 3 i 4 de juny van ser dues intenses jornades dedicades àmpliament als escacs. D’una banda, la Plaça de Dins d’Alcoi va acollir la “4ª Festa dels Escacs Alcoians”, organitzada pel Club d’Escacs Tabiya Alcoi i amb la col·laboració, entre altres entitats, de l’Ajuntament d’Alcoi.

L’activitat va comptar amb la van participar 30 xiquets, entre joves i majors, i va consistir en un espectacle de Simultànies d’escacs a l’aire lliure, donades pel jugador i Monitor Nacional d’Escacs Joaquín Corbí, que encara que va vèncer en totes les seues partides alhora, va haver d’emprar-se a fons a causa de bon nivell existent, tant en els joves com en els adults que van jugar.

Escacs CocentainaD’altra banda, dijous passat 4 de juny es va celebrar en en el Passeig del Comtat de Cocentaina el “18é Dia dels Escacs a Cocentaina”, organitzat pel Club d’Escacs Cocentaina i amb el patrocini del Consell Local d’Esports del Ajuntament de Cocentaina. Aquesta jornada va comptar amb la participació de 40 xiquets, joves i majors, que van rebre diversos regals en finalitzar les partides.

L’activitat va consistir en un espectacle de simultànies d’escacs que va donar amb elles el fort jugador Campió de Cocentaina i Monitor d’Escacs Emilio Rico, que va jugar contra 20 jugadors alhora, perdent tan sol 1 partida i vencent en les 19 restants; i la jove promesa i millor jugador juvenil de Cocentaina Pau Serra que va jugar també contra 20 jugadors alhora, perdent tan sol 2 partides i vencent en les 18 restants.

Amb aquest tipus d’actes i activitats es pretén difondre els escacs massivament a tots els ciutadans per al seu gaudi, contribuint així al seu auge i a una major comprensió i valoració per part de la societat.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *