foradia subscriutegrat

Carmelites a França de viatge i estudis

Els nostres alumnes resideixen a les cases de les famílies franceses i gaudeixen d'un ampli programa d'activitats culturals.

Anuncio de alquiler

Els alumnes i professors del Col·legi Carmelites d’Alcoi en el Pont du Gard./ lesmuntanyes.com

Una setmana d’immersió lingüística, social i cultural. Vint-i-dos alumnes i tres professors del Col·legi Carmelites d’Alcoi es troben durant aquesta setmana en la localitat francesa de Avignon, realitzant la seua ja tradicional experiència d’intercanvi amb el col·legi francés Anne Frank. Són onze anys apostant per una segona llengua estrangera dins del nostre projecte plurilingüe.

La visita consta d’una experiència acadèmica, ja que els nostres alumnes reben classe, i a més una experiència social i cultural, ja que els nostres alumnes resideixen a les cases de les famílies franceses i gaudeixen d’un ampli programa d’activitats culturals complementàries al treball estrictament lingüístic.

En la foto El Pont du Gard, molt prop de Avignon, és una de les 5 principals atraccions turístiques de França i forma part del Patrimoni de la Humanitat des de 1985. S’estima que va ser aixecat pels romans entre l’any 40 i el 60 dC. És a dir; en unes dècades complirà 2.000 anys. No obstant això el temps sembla no haver-li passat factura. De fet, és el segon millor conservat del món després del de Segòvia, l’antiguitat del qual podria ser similar.

Volem ressaltar a més que els professors assistents aprofiten el contacte amb els docents francesos per compartir experiències educatives en l’àmbit de la més avantguardista innovació educativa.

Font: Col.legi Carmelites


ajualcoi

Una resposta de Carmelites a França de viatge i estudis

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *