foradia subscriutegrat

Passeig nocturn: Nit de Rates Penades

Jornada d'Identificació de Quiròpters, és una activitat nocturna per a conéixer millor les rates penades de les mundanees d'Alcoi • Inscripcions en participa@limne.org, o al teléfono 96 553 71 27

Quiropters lesmuntanyes alcoiEl proper divendres 12 de juny a la Via Verda al barri de Batoi a les 7 de la vesprada, Jornada d’Identificació de Quiròpters, és una activitat nocturna per a conéixer millor les rates penades de les muntanyes d’Alcoi. Quantes espècies n’hi ha, on viuen i perquè estan tan amenaçades algunes espècies.

Jornada identificació de quiròpters (rates penades o ratots) estarà centrada en aspectes generals: activitat  per a mostreig de rates penades i construcció de refugis, que consistix en un passeig nocturn pels diferents punts que utilitzen estos mamífers de manera que els participants puguen veure i escoltar les rates penades amb detectors d’ultrasons.

Nit de Rates Penades: portar sopar de cabasset, llanterna, alguna roba d’abric, aigua i calçat còmode. Activitat recomanada per a xiquets. Inscripcions en participa@limne.org, o al teléfono 96 553 71 27.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *