lasarga ajualcoitel

Comença la temporada de piscines

La primera de les instal·lacions en obrir les seves portes será la Piscina Municipal José Trenzano, aquest dissabte 13 de juny • Es mantenen els mateixos preus i sistema d’abonaments de l’anterior campanya.

Piscines 2015El període estival comença i amb ella la temporada de piscines municipals. Per aquest motiu, aquests dies estan portant-se a terme diferents treballs d’arranjament i reparació a la Piscina Municipal José Trenzano per a la seva obertura aquest dissabte 13 de juny. A aquesta, li seguirà la piscina del Poliesportiu de Caramanxel Juan Agudo Garat, el dissabte 20. I l’última, la de Batoi, que obrirà la temporada el dissabte 27 de juny. L’horari d’obertura serà igual per a totes les piscines cada dia de 10 a 20 hores.

A la Piscina Municipal José Trenzano s’estan ultimant algunes feines abans de l’obertura de portes com la recol·locació d’una tanca perimetral que va tombar el vent; la millora de la zona del parc infantil; el repintat de les dues piscines; i també algunes millores a la superfície de la platja.

El Centre d’Esports ha habilitat el mateix sistema d’abonaments amb les tarifes de l’any passat. Cal recordar que aquest sistema incloïa diferents novetats com la gratuïtat de totes les piscines a xiquets i xiquetes menors de 5 anys. A més, els joves entre 6 i 16 anys i els jubilats pagaran un preu d’1,50 euros d’entrada única i per als majors de 16 anys es redueix l’import de l’entrada fins a 3 euros.

També es mantindrà el sistema de bons de 20 o 50 tiquets per a tots els trams d’edats, continuant a més amb el sistema estrenat l’any passat d’un abonament que permet accedir a les piscines durant tot el període d’obertura, sense limitació de banys, incloent-hi models de bons familiars. L’abonament per a trams de 6 a 16 anys, jubilats i discapacitats és de 30 euros; per als majors de 16 anys, tota la temporada per 52,50 euros. I l’abonament per a matrimoni a 78’50 euros; abonament per a matrimoni + 1 fill, 93,50 euros; i finalment, abonament de matrimoni + 2 fills, amb accés a les piscines tot l’estiu per 108,50 euros.

El director del Centre d’Esports, Miguel Juan Reig, destaca al respecte que un any més hem fet un esforç amb preus el més rebaixats possibles, perquè l’any passat van oferir molt bons resultats d’usuaris i, en general, van tindre una excel·lent acceptació. Convidem a tothom a gaudir de les piscines com a oferta lúdica, esportiva i d’oci”.


ajualcoiturisme

culturalcoi

 

mascaretes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *