lasarga subscriutegrat

3a Gala Solidaria a benefici de SOLC

Per tercer any consecutiu se celebrarà aquesta Gala Solidaria, que enguany comptarà amb la participació del Grup de dansa "El Bracal" a càrrec de Ritu Martínez i la col·laboració de diversos ballets.

Gala Solidaria SOLCEl Centre Cultural de Muro acollirà la 3a Gala Solidaria a benefici de l’Associació d’Ajuda en el Tractament del Càncer de l’Alcoià – El Comtat (SOLC). L’acte es donarà cita el 5 de juliol a les 19’30 h.

Aquesta edició comptarà amb la participació del Grup de dança “El Bracal” a càrrec de Ritu Martínez. A més, col·laboraran de forma especial els ballets de María Rajo, Rafa Felipe, Virginia Bolúfer, Gabi Amador, Javi Blanquer, Vero López, Lucía del Sol y Lorena Payá.

El preu de les entrades és de 4 euros i ja es poden adquirir a l’Oficina de Turisme.

Però aquesta no és l’única activitat preparada per a aquest mes vinent. El 8 de juliol, tindrà lloc la VII Jornada de Oncologia en la Seu Universitària de Cocentaina. Per a inscriure’s, cal fer-ho al següent enllaç: http://web.ua.es/es/seus/cocentaina/


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *