lasarga ajualcoipresuparticipa

Ontinyent reivindica la dansa amb l’espectacle de “València Dancing Forward”

• VDF és un projecte sense ànim de lucre que pretén difondre la dansa com a professió i element educatiu on participen 12 ballarins nacionals i europeus • Àlex Borrell destaca l’aposta de la regidoria de Cultura per posar en valor “tot allò que ens pot aportar una disciplina a sovint infravalorada”

vdansaf-ontinyent

Ontinyent reivindica esta setmana la dansa no sols com a manifestació cultural, sinó també com a professió i element educatiu, en acollir un espectacle de la “València Dancing Forward” (VDF) divendres en el Teatre Echegaray.

VDF és una associació cultural sense ànim de lucre de La Pobla de Vallbona, que té com a principal objectiu realitzar una acció cultural de gran envergadura amb dues vessants: per una banda garantir la projecció professional de joves ballarins en formació i per l’altra donar a conèixer a la societat valenciana la professionalització de la dansa i els seus beneficis socials.

La València Dancing Forward arribarà al Teatre Echegaray d’Ontinyent aquest divendres 21 d’octubre a les 22:30 hores, després d’haver inaugurat el passat cap de setmana la temporada del Teatre El Musical de València.

VDF2016 compta amb 12 ballarins nacionals i europeus, seleccionats d’entre més de 220 candidats, en un programa d’aproximadament una hora de durada que combina cinc peces de xicotet format clàssiques i contemporànies. El preu de venda anticipada de les entrades és de 6 euros en venda anticipada a www.caixaontinyent.es i la Casa de Cultura, i de 7’5 euros en taquilla el dia de la representació.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, destacava l’aposta que està realitzant-se des de la seua àrea “una disciplina tan important i a sovint tan infravalorada, que tans adeptes té en Ontinyent, que tants estils barreja i que tant recoltzen les escoles de dansa de la ciutat”.

Font: Redacció./

reactivalcoi


Una resposta de Ontinyent reivindica la dansa amb l’espectacle de “València Dancing Forward”

  1. Pingback: VDF en Ontinyent 21 d’octubre 2016 – Valencia Dancing Forward

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *