foradia subscriutegrat

Cloenda del curs del FPA Orosia Silvestre

Ahir dijous 18 de juny va tindre lloc el berenar de cloenda de curs, on Manolo Gomicia i Alberto Belda van lliurar uns obsequis als alumnes.

Berenar Orosia

El berenar de cloenda de curs del FPA Orosia Silvestre es va celebrar aquest dijous 18 de juny. A l’encontre va assistir el regidor d’Empresa, Formació i Innovació, Manolo Gomicia, i el d’Educació, Alberto Belda. Ambdos van lliurar uns obsequis als alumnes que havien ensenyat als altres diferents especialitats durant la Setmana Cultural.

El FPA Orosia Silvestre ofereix una àmplia oferta formativa. Per una banda, dins de l’àmbit de formació educatiu-reglat, amb un primer cicle amb alfabetització, neolectors, educació de base i pregraduat (certificat cicle i equivalent a l’antic graduat escolar). Per altra, un segon cicle amb el graduat d’educació en secundària, 1r nivell (Modalitats presencial: matí o nit) i 2n nivell (Modalitats presencial: matí o nit) o (Modalitat a distància).

El centre també oferta programes formatius amb idiomes de valencià, anglés i francés, accés a la universitat per a majors de 25 anys, accés a mòduls de grau superior, informàtica bàsica i mecanografia. A més imparteixen diferents tallers amb informàtica en diferents nivells, tall i confecció, dibuix, pintura, pilates, balls de saló i zumba.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *