foradia pressupostparticipatiualcoi

Un circuit de turisme inclou destí Alcoi

El creuer arribarà a port cada 15 dies fins al mes d’octubre. Els turistes de creuers tornen a visitar Alcoi. A més 52 turistes provinents en aquest cas de la ciutat valenciana de l'Eliana també van estar la setmana passada

turistes

Alcoi està dins de les excursions oferides./ lesmuntanyes.com

La primera excursió de turistes francesos provinents d’un creuer amb escala a Alacant que fa 15 dies va visitar Alcoi va ser un èxit, i el passat dijous va ser possible tornar a repetir l’excursió amb un altre grup que va passar la jornada a la ciutat descobrint el Cercle Industrial i el modernisme, la Llotja de Sant Jordi, les muralles medievals i el MAF.

El creuer, que ha començat recentment i recala cada 15 dies al port d’Alacant, recorre la costa mediterrània i nord d’Àfrica i majoritàriament compta amb passatge d’origen francés. El vaixell ofereix diferents excursions als turistes entre les quals hi ha Guadalest-Altea o Elx i, per primera vegada, Alcoi està dins de les excursions oferides. La gran satisfacció dels primers visitants ha propiciat que aquest dijous passat es tornés a repetir l’arribada d’un autobús. El creuer arribarà dues vegades al mes fins al mes d’octubre a la costa alacantina pel que s’espera que l’excursió puga seguir venent entre els turistes al llarg d’aquest temps.

La regidora de Turisme Maria Llopis comenta: “És una estupenda notícia que haguem aconseguit captar un grup de turistes en el complicat i competitiu món dels creuers. Cal tindre en compte que competim amb ciutats molt turístiques i estar ahí, que se’ns tinga en compte, és un luxe. Alcoi té moltíssim que oferir als visitants però encara és un gran desconegut; tot just portem 10 anys treballant en Turisme, per això des de l’Ajuntament continuem treballant al costat de moltes altres entitats i empresaris per situar aquesta ciutat en el lloc turístic que mereix” .

La Regidoria de Turisme junt a l’Associació de Sant Jordi i empresaris de la ciutat van estar presents a la Trobada de Creuers que va realitzar el Port d’Alacant en el 2012 per donar a conèixer tota l’oferta turística de la província a les principals navilieres.
 

Visita d’un grup de l’Eliana i una associació alemanya descobrint turísticament Alcoi

alcoi eliana

Toni Francés i ciutadans de l’Eliana junt el seu alcalde feren turisme per Alcoi./ lesmuntanyes.com

Un autobús amb 52 turistes provinents en aquest cas de la ciutat valenciana de l’Eliana també van estar la setmana passada a la ciutat durant una jornada per conèixer els atributs turístics de la nostra ciutat. El grup que va comptar amb un guia turístic habilitat, va començar la visita pel Explora, MAF, Cercle Industrial, Refugi, van menjar a la ciutat i a la vesprada van visitar la Font Roja. Els turistes eren un grup de gent gran de la ciutat valenciana de l’Eliana que van vindre acompanyats pel seu alcalde José María Ángel, a qui l’uneixen vincles d’amistat amb la ciutat . El grup va ser rebut al Saló de Plens de l’ Ajuntament per l’alcalde Toni Francés, el qual va agrair la visita i va poder aprofitar també per xerrar amb l’alcalde de l’Eliana, al qual l’uneix una gran relació.

També la setmana passada un grup de membres de la Societat Hispano – alemanya Magúncia -València van estar presents a la nostra ciutat, dins d’una ruta pel nostre territori autonòmic que porta a terme l’entitat , creada fa 25 anys arran de l’agermanament entre les dues ciutats. El grup, format per vuit persones, va pernoctar dues nits a Alcoi, tenint ocasió durant aquests dies de visitar el Centre històric, la Llotja, el Cercle Industrial, l’Ajuntament i la Font Roja, entre altres llocs d’interès.
 

Font: Ajuntament Alcoi, Regidoria Turisme


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *