foradia pressupostparticipatiualcoi

XXII Edició Festival Fi de Curs de Patinatge Artístic

Amb un pavelló abarrotat, prop de 200 esportistes pertanyents a diferents centres escolars i entitats es van donar cita per a mostrar el treball de tot un any. En aquest acte es va reconèixer el treball de tots els esportistes del club al llarg de la temporada.

Festiva Patinatge Artístic

El Pavelló B del Poliesportiu Municipal Francisco Laporta va acollir aquest passat dissabte,20 de juny, la celebració de la XXII edició del Festival Fi de Curs de Patinatge Artístic, congregant un gran nombre de persones. Prop de 200 esportistes es van donar cita per a realitzar diverses coreografies preparades pels seus respectius entrenadors.

Els participants provenien de diferents centres escolars i entitats: Col·legi Sant Roc, Col·legi Miguel Hernández, Col·legi Horta Major, Col·legi El Romeral, Col·legi Carmelites, Club Patinatge Artístic Alcoi (Grup Competició i Escola Iniciació), Grup Xou Juvenil (CPA Alcoi-Patin Alcodiam).

Fi de curs Patinatge ArtísticConcloses les exhibicions es va procedir a la desfilada de participants i el lliurament d’un diploma acreditatiu de la participació durant la temporada 2014/15 en l’activitat de Patinatge Artístic del Club. I a continuació es va celebrar el tradicional sopar de socis del club, a la qual van assistir dirigents, socis i esportistes de l’entitat.

En aquest acte es va reconèixer el treball de tots els esportistes del club al llarg de la temporada i, de manera especial, a aquelles esportistes que han participat en competicions provincials i autonòmiques. També es va reconèixer el gran treball del quadre tècnic del club, amb l’adreça de Gloria Vilaplana i format per Andrea Ferrando, Laura Monllor, Arantxa Mira, Sara Gandia, Aida Diaz i Omar Moreno. A més, es va fer esment especial a l’esportista Yaiza Moliner, que concloïa la seua etapa com a esportista en l’entitat, lliurant-li una placa commemorativa de la mà del Sr. Miguel Angel Ruiz, President de l’entitat.

Finalment es va realitzar un esment especial i lliurament d’un pergamí a Tania Botella Serrano, que també deixava l’entitat després d’una excel·lent trajectòria esportiva, sent referent de l’entitat al llarg de molts anys. cal recordar que ha sigut patinadora i entrenadora, i en la seua haver-hi figuren diversos campionats autonòmics i ostentar l’honor de ser la primera esportista del club que participava en un Campionat d’Espanya.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *