foradia subscriutegrat

El Gratis d’estiu: festes dels pobles i un fum d’actualitat

Un fum de notícies de rabiosa actualitat alcoiana • "Mirades d’Avui" • Parlem "El Poble És Savi" als nostres veïns d’Alcoi • En fi, un exemplar més de El Gratis que no et pots perdre • Per tan sols un 1 € en la teua papereria

Començem l’estiu amb El Gratis d’aquesta 1ª quinzena de Juliol, en la secció de “Mirades d’Avui”, Arcaris ens convida a reflexionar sobre l’amiant, un mineral perjudicial per a la salut amb el qual compartim més espais dels aconsellables. Mishima ens apropa als orígens del rock i de la revolució del jazz. I Kraska ens delecta amb una de les seues construccions poètiques.

elgratis 606 alcoi

En “Més Mirades” tenim una reflexió de Lorena López, activista de la PAH, la qual realitza una valoració de la conformació del nou govern d’Alcoi. Alfredo Albero, Secretari de Podem Alcoi, per la seua part, comparteix amb nosaltres la seua visió sobre la necessitat de canvi del país.

En la secció de “El Poble És Savi” als nostres veïns d’Alcoi sobre temes d’actualitat mediàtica: el nou govern de Madrid, els twits dels seus regidors, la pressió que han fet contra ells els grans mitjans de comunicació, etcètera.

Parlem amb més gent: primerament amb el Secretari Local i de Grup de Compromís, Màrius Ivorra. Li preguntem sobre el nou govern d’Alcoi, sobre la funció de Compromís durant aquesta legislatura, sobre el resultat que han tingut en València, sobre la possible confluència amb Podemos en l’àmbit estatal….

També entrevistem al regidor de Mobilitat, Obres i Serveis públics alcoià pel PSOE, Jordi Martínez. Li preguntem sobre el govern en minoria del PSOE, sobre les seues expectatives en la legislatura, sobre les mesures que aplicaran, sobre el nou president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, etc. A més li demanem que ens recomane alguna pel·lícula i algun llibre. A més a més, us informem sobre com han quedat les regidories del nou govern del PSOE.

Us informem sobre com han quedat les corporacions, alcaldes i governs dels voltants d’Alcoi després de les eleccions del 24 de maig: Cocentaina, Muro d’Alcoi, Alqueria d’Asnar, Ibi, Onil, Castalla i Banyeres. A més d’un interessant reportatge sobre la crisis econòmica per Rodrigo Paños i altre d’astronomia sobre el solstici d’estiu.

Com tot estiu, arriben les festes dels pobles! Presentem el calendari de tots els pobles i la seua programació. També, amb més detall, el cartell de la programació de l’estiu cultural de Planes, i les festes de Milleneta

Per si tot això fóra poca cosa, tenim un fum de notícies de rabiosa actualitat alcoiana: l’actualitat del alcoiano, la gala de patinatge artístic del festival de fi de curs, les activitats del grup de jóvens palestins del Centre Lajee de Cisjordania, la manifestació de La Carrasca per la línia de tren d’Alcoi, el tancament dels paellers per estiu.

En fi, un exemplar més de El Gratis que no et pots perdre. Com ja saps, comptant amb els millors comerços i serveis d’Alcoi. Per tan sols un 1 € en la teua papereria.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *