foradia subscriutegrat

La nova televisió pública valenciana comença les seues emissions

• L'informatiu ha prestat atenció reivindicacions claus del territori, com són la gratuïtat de l’AP-7 o la millora dels transports de rodalies. • Un mitjà de comunicació que aposta per la vertebració territorial i per la informació de proximitat


La nova televisió pública valenciana, À Punt, ha començat a emetre la seua programació. Ho ha fet diumenge 10 de juny, a migdia, amb À Punt Notícies, amb l’objectiu, segons la directora general d’À Punt Mèdia, Empar Marco, de fer uns informatius que siguen plurals i independents.

En À Punt Notícies, diferents figures públiques han expressat el que esperen i el que desitgen de la televisió pública. Entre ells, representants de tots els partits polítics, responsables d’organismes com ara l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, el Consell Valencià de Cultura, el Consell de la Ciutadania de la CVMC o el sector audiovisual.

L’informatiu ha prestat atenció a les primeres decisions que el nou Govern espanyol ha anunciat en dos aspectes que tindran gran ressò al País Valencià: l’encaix territorial i les infraestructures, posant accent en reivindicacions claus del territori, com són la gratuïtat de l’AP-7 o la millora dels transports de rodalies.

A partir d’ara, la transmissió dels continguts del nou canal de televisió serà constant i continu. Entre ells destaquen: reportatges, sèries, concursos, programes diversos i continguts infantils.

Un mitjà de comunicació que aposta per la vertebració territorial i per la informació de proximitat, “una informació que done les claus, als valencians i valencianes, del que passa al seu territori i també del més destacat a Espanya i el món”.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *